Jensen Biler / Garanti

Garanti og reklamationsret

Tillid og tryghed

I et moderne forbrugersamfund er tillid og tryghed de væsentligste forudsætninger, når man handler brugt bil. Dette at købe eller sælge bil er - efter en økonomisk målestok - ofte den næststørste begivenhed, kun overgået af køb af fast ejendom. Det er derfor ikke uvæsentligt, at De vælger Deres brugtbilforhandler med omtanke.

Som kunde skal du være tryg ved at handle brugt bil hos os og vi overholder naturligvis købelovens gældende garanti og reklamationsret på dit bilkøb.

Engros

Afhentning eller engrostilbud sælges uden garanti og KUN til personer med CVR. Nr.

Din bilkøbssikkerhed

Et medlemskab af DBFU sikrer, at medlemmerne er a'jour med alle lovmæssige brancheændringer, ligesom DBFU er høringsberettigede på en række relevante områder med relation til bilbranchen - et forhold, der har betydning for Dem, når De handler bil.

Der er derfor inden optagelsen af medlemmerne lagt megen energi i en helhedsvurdering, og vi kan derfor trygt anbefale Dem at handle med vore medlemmer.​

Service & garanti

Vi satser samtidig meget på service og garanti, således at De - også i tiden efter at have købt Deres "nye" brugte bil - er dækket rimeligt ind, hvis uheldet skulle være ude.

Det er os meget magtpåliggende at pointere, at eventuelle genvordigheder De måtte opleve, uden omkostninger for Dem, kan rapporteres til DBFU's Sekretariat, hvor vi vil gøre alt for at hjælpe og vejlede Dem.

DBFU - brugtbilforhandlernes brancheforening

Vi er medlem af Dansk Bilforhandler Union, som skaber bedre vilkår for dig, som køber en brugt bil. Dansk BilForhandler Union, i daglig tale kaldet DBFU, er den eneste organisation, der organiserer brugtbilforhandlere.

DBFU blev stiftet i 1996 som en reaktion på den noget negative omtale af brugtbilbranchen.

Man ville med dette initiativ inddrage brugtbilforhandlerne, som medlemmer af en brancheorganisation, hvis formål bl.a. er at sikre, at forbrugerne handler med en virksomhed, der etisk og moralsk ikke afviger fra god forretningsskik.

Nyhed

Opel Crossland X

D 102 Excite
Opel Crossland X D 102 Excite